sâmbătă, 19 mai 2012

FORTUNA CÂŞTIGĂ DERBY-UL COMUNEI...



          La Plumbuita s-a disputat derby-ul comunei intre echipa Speranta si Fortuna din Tamadau. Partida a inceput cu unele controverse, echipa gazda fiind nevoita sa joace cu tricourile "pe dos" datorita faptului ca nu are un al doilea rand de echipament.
          Primul gol al partidei a fost inscris in minutul 5 in urma unei lovituri de colt de pe partea stanga, mingea ajunge la Dumitru care recentreaza pana la Anton M. care inscrie cu o lovitura de cap din 6 metri. In minutul 17 se produce o faza controversata, un atacant al echipei Speranta scapa singur cu portarul Anton G. si este faultat. Au urmat parlamentari ce au intrerupt meciul 5 minute, Anton a fost eliminat iar locul acestuia in poarta a fost luat de Dumitru C.
          In minutul 23 Fortuna se desprinde pe tabela de marcaj, Dimancea da o pasa excelenta  in careu lui Dumitrache care marcheaza de la 15 metri cu un sut la coltul scurt. Scor la pauza 0-2.
          Repriza a doua incepe cu gazdele partidei in atac, care cu un om in plus (si cu ajutorul brigazii de arbitrii care au gresit flagrant la unele faze) nu reuseste sa marcheze. Al treilea gol al echipei Fortuna este marcat in minutul 65 din penalty de Dimancea. In minutul 80 gazdele reusesc sa reduca din handicap printr-un sut frumos din careu in coltul lung bara gol. Scor final 1-3.
          Echipa: Anton G., Costea, Dumitru C., George, Ionita M., Anton M., Musat, Anton  F., (min.70 Costel?) Alexandru G., Dimancea, Dumitrache.

VIZUALIZATI CLASAMENT
FOTOGRAFII DE LA MECI