joi, 29 octombrie 2015

Liga a V-a, Seria B, sezon 2015/2016 - etapa 6

 Liga a V-a, Seria B, Etapa 6



Avantul Dor Marunt

8 : 2

Avantul Pietroiu

Petrolul Ileana

3 : 0

Fortuna Tamadau

Steaua Lupsanu

8 : 1

AS Galdau

Spicul Valcele

2 : 1

Tricolorul Jegalia

Viitorul Valea Argovei

1 : 5

Zarea Cuza Voda

Viitorul Dichiseni

4 : 2

FC Independenta


Echipa a jucat bine in prima repriza cand dupa 45 minute  a condus cu 2-0. Din pacate lipsa de pregatire fizica, ratarile de pe parcursul partide si indolenta unor jucatori au permis echipei gazda sa egaleze.Scor final 2-2 Au marcat:Costea Alin, Marin Marian

NOI CA NIMENI !!!

 Analizand sesizarea formulata de Secretariatul AJF prin care s-a constatat ca, jucatorul Anton Iulian Georgian de la echipa Fortuna Tamadau, aflat in stare de suspendare conform sanctiunii dispuse in cadrul sedintei din data de 15.09.2015 si care a jucat in partida Petroul Ileamna sub o alta identitate (captura foto internet cu jucatorul in timpul partidei) comisia hotaraste:Anularea rezultatului din teren omologarea partidei cu scorul de 3-0 in favoarea echipei Petrolul Ileana.Delegatul echipei Fortuna Tamadau, Olteanu Costinel se suspenda 6 luni si penalitate financiara 400 lei baza art. 1.3 RD (folosirea neregulamentara cu buna stiinta a unui jucator sub alta identitate).Jucatorul Anton Georgian Iulian se suspenda inca 6 etape care se adauga celei primate initial avand de executat in total 7 etape incepand cu urmatoarea etapa si penalitate financiara 30 lei art. 1.14 din RD (substituire si evoutie in stare de suspendare).Arbitrul partidei se inainteaza comisiei de specialitate in vederea analizarii.IDEEA E URMATOAREA OAMENI BUNI...JUCATI PE BUNE SI ANALIZATI CORECT!

AJF SE AFLA INTR-O EROARE GRAVA...DACA AR PRIVI CU ATENTIE MECIUL PRECEDENT AR OBSERVA CA JUCATORUL NU A FOST PREZENT!!! si pentru ziaristii copy-paste cand preluati materiale si articole etic este sa citati sursa. Sa fiti iubiti!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu