duminică, 7 octombrie 2012

Când nu judeci (cu aceiaşi măsură)...ajungi să te faci de râs!


La Fundulea am asistat Duminica la o jumatate de partida de fotbal. Din pacate doar dupa 25 minute la scorul de 2-1 pentru gazde la o faza controversata arbitrul Porumbel nu judeca cu aceiași masura eliminând un jucator de la Fortuna și acordând cartonaș galben unui jucator de la Sohatu (se pare ca arbitrul a fost "admonestat" verbal de ambii jucatori care anterior fazei au avut o altercație), ceea ce a urmat fiind ...circ. Dupa "calmarea spiritelor" sunt eliminați trei jucatori de la Fortuna (doi din teren și unul de pe banca de rezerve), partida se reia iar în minutul 32 Costea este faultat în careu iar lovitura de la 11 metri este ratata de Marin M. În minutul 40 gazdele se desprind în urma unei faze frumos lucrate.Scor la pauza 3-1.
    Din pacate gestul jucatorilor noștri care au alergat arbitrul pe teren este incalificabil, iar asemenea fapte nu trebuie sa ramâna nepedepsite. De asemenea arbitrul (același arbitru care a frustat echipa de un rezultat de egalitate în prima etapa) nu a judecat cu aceiași masura faza de la care a pornit scandalul iar în minutul 45 "nu a mai putut continua" sa arbitreze din cauza unei indisponibilitați fizice...
   Partida putea fi reluata din minutul 46, la centru putând arbitra arbitrul de rezerva (brigada fiind formata din 4 arbitri) dar acest lucru nu s-a mai întâmplat.
Alte rezultate:
Agricola Borcea - CS Curcani  6-2
Dunarea Ciocanesti - Inainte Modelu  7-0
Avantul Dor Marunt - Unirea Manastirea 1-0
Victoria Dragos Voda - Victoria Lehliu 2-1
Progresul Fundulea - Venus Independenta 0-4
Rapid Ulmeni - Viitorul Plataresti 4-4
Steaua Radovanu - Dinamo Sarulesti 6-3
FOTOGRAFII DE LA MECI
CLASAMENT