sâmbătă, 18 august 2012

CUPA ROMANIEI ... Ganea hattrick


    La Tămădău, pe o vreme superbă pentru fotbal Fortuna a primit vizita celor de la Dinamo Săruleşti în prima etapă a Cupei României ediţia 2013. Meciul a început sub semnul echilibrului, cele două echipe fiind de valori aproximativ egale. Primul gol al partidei este înscris în minutul 12 în urma unui şut al lui Scarlat, portarul respinge în faţa porţii iar Costea înscrie cu un şut di 6 metri pe lângă portar. Al doliea gol al partidei este înscris în urma unei lovituri de la 11 metri, Scarlat este faultat în careu îar lovitura de la 11 metri este transformată de Costea. În minutul 42 oaspeţii reduc din handicap în urma unei faze realizate pe partea dreaptă, unul din atacanţii echipei oaspete reuşeşte un şut bun în colţul lung, facându-l pe Dumitru spectator. SCor la pauză 2-1.
     A doua repriză începe cu oaspeţii în atac carea au iesit mai hotărâţi de la cabine. Partida se echilibrează, apărând faze la ambele potţi. În minutul 85 reuşim să ne desprindem pe tabela de marcaj, Costea scapă singur cu portarul şi este faultat în careu, lovitura de la 11 metri rezultată fiind transformată tot de el. Scor final 3-1.
Echipa: Dumitru, George, Anton M, Ioniță, Bebilă, Mușat (min.75 Sișu) Marin M. Scarlat (min.65 Costică), Alexandru (min,80 Minea) Costea, Vali C.




GOLURILE: