sâmbătă, 25 august 2012

ARBITRAJ EXECRABIL...Ganea hattrick

    Vă vine să credeţi sau nu Fortuna conducea în minutul 10 pe Progresul cu 2-0. Golurile au fost marcate de Ganea în minutele 3 (fundaşii echipei gazdă resping greşit iar Ganea reia din întoarcere în vinclu fără speranţă pentru portar) şi 7 (Laur dă o pasă excelentă în adâncime la Ganea care după o cursă de 20 metri şutează în colţul lung). Din păcate căldura şi  lipsa pregătirii fizice îi topeşte pe jucătorii echipei noastre. Meciul se desfăşoară într-o singură direcţie. În minutul 20 gazdele reduc din handicap după o greşeală imensă a lui Anton care scapă mingea în interiorul careului . În minutul 44 gazdele egalează, Anton nu reuşeşte sa scoată un şut de la 18-20 metri, parabil, plonjând doar pentru poze şi impresia artistică. Scor la pauză 2-2. 
    Din păcate echipa noastră nu mai reuşeşte să joace nimic, gazdele preluând conducerea în minutul 60 printr-un şut în vinclu de la 18 metri. În minutul 68 echipa noastră egalează, Tănase este faultat în careu, lovitura de la 11 metri fiind transformată de Ganea. În minutul 77 se produce cea mai controversată fază a partidei, doi fundaşi ai echipei noastre sunt accidentaţi în careu, jucătorii echipei gazdă nu dau mingea afară, arbitrul nu întrerupe meciul cu toate că faza se disputa în careul de 16 metri al echipei noastre, arbitrul acordă 11 metri la un presupus henţ în careu, văzut numai de el... Până la executarea loviturii de la 11 metri arbitrul solicită îngrijiri medicale pentru jucătorii echipei Fortuna, meciul fiind întrerupt 5 minute. (din păcate echipa gazdă a dat dovadă de lipsă de fair-play iar arbitrul partidei nu a avut în vedere intergritatea jucătorilor pe căldura existentă aprox.40 grade puteau avea loc accidente nedorite). Lovitura de la 11 metri acordată a fost transformată, echipa gazdă reuşind victoria cu 4-3.
    Este salutabilă decizia AJF de a promova arbitri tineri în liga a IV a dar din păcate se pare că nu întotdeauna aceştia se ridică la nivelul cerinţelor. Din păcate aceşti arbitri nu au suficientă experienţă pentru a conduce o partidă la acest nivel şi orice comentariu este inutil...
Echipa: Anton G. (min.45 Adi), Anton M., George, Tănase, Dumitru (min.60 Sişu), Vlad (min. 55 Scarlat), Minea, Muşat (min.75 Costică), Ganea, Dumitrache, Vali C.

Alte rezultate:
Agricola Borcea - Steaua Radovanu 1-2
Dunarea Ciocanesti - Rapid Ulmeni 8-3
Avantul Dor Marunt- Viitorul Sohatu 3-3
Victoria Dragos Voda - Dinamo Sarulesti 2-3
Venus Independenta - Viitorul Plataresti 4-0
Victoria Lehliu - CS Curcani 3-2
Unirea Manastirea- Inainte Modelu 0-3