duminică, 12 august 2012

VOM JUCA ÎN LIGA a IV-a ?

         Pe 25 august va începe liga a IV-a. Aceasta formează o serie de 16 echipe: Viitorul Sohatu, Viitorul Plătărești, Rapid Ulmeni, Vulturii Oltenița, Viitorul Șoldanu, Progresul Fundulea, Fortuna Tămădău, Victoria Lehliu Gară, Unirea Mânăstirea, Dinamo Sărulești, Avântul Dor Marunt, Venus Independența, Dunărea Ciocănești, Înainte Modelu, Agricola Borcea și Victoria Dragoș Vodă.
         Echipa noastră a fost acceptată în liga tractoriştilor datorită faptului că echipa din Dâlga nu a fost înscrisă.
         Programul meciurilor va fi stabilit ulterior.



     

CONDIȚII MINIME CARE TREBUIESC ÎNDEPLINITE PENTRU PARTICIPAREA ECHIPELOR ÎN LIGA a IV-a (conform frf-ajf.ro)

1.Terenurile pe care urmeaza sa se desfasoare jocurile trebuie sa corespunda cerintelor pentru Liga a IV-a si Judet Seniori:
 -Sa aiba dimensiunile regulamentare: lungime = 90 - 120 m, latime = 45 - 90 m
 -Portile sa fie regulamentare lungimea = 7,32 m si inaltimea = 2,44 m si sa fie dotate cu plase
 -Sa aiba gard imprejmuitor a terenului de joc de 1 - 1,5 m inaltime si sa fie pozitionat la minim 1,5 m de linia de margine a terenului.
 -Sa aiba vestiare pentru echipa oaspete, gazda si arbitri
 -Sa aiba banci de rezerva si spatiul tehnic marcat
 -Sa aiba steaguri de colt si fanioane pentru arbitri regulamentare
 -Sa aiba minim 3 mingi pentru joc.
2.Prezenta obligatorie la terenul de joc pe toata durata desfasurarii unui joc indiferent de nivelul competitional a unei masini pentru transportul jucatorilor accidentati la spital si a unui medic sau asistent medical calificat care se va prezenta pentru a semna in raportul de arbitraj cu delegatie cu stampila originala (nu se admit copiile xerox) insotita de buletin sau legitimatie de serviciu ce atesta calificarea si competenta sa pentru acordarea asistentei medicale la acel joc.
3.Prezenta obligatorie a unui organ de ordine (politie, jandarmi, firme de paza specializate), atat la Liga a IV-a cat si la Judet Seniori. Acesta va fi ajutat de cel putin 2 oameni de ordine care vor inscrisi si vor semna in tabelul cu persoanele prezente la sedinta tehnica (obligatia observatorului) sau arbitrului la Judet Seniori. Oamenii de ordine vor fi desemnati de catre echipa gazda, vor purta veste distincte si vor asigura ordinea si disciplina inainte de joc, pe tot parcursul jocului si pana la plecarea arbitrilor si echipei adverse din incinta bazei sportive.
4. Formarea unei echipe de juniori a cărei participare e obligatorie.
vizitati www.fortunatamadau.tk