miercuri, 16 martie 2011

Cupa României - meci restanță 16.03.2011

 
   Azi la Tămădău, pe o vreme frumoasă, s-a disputat meciul restanță din Cupa României între Fortuna Tămădău și Speranța Plumbuita. Ambiții mari, orgolii mari între cele două echipe. Am asistat la un meci plăcut cu cu ocazii la ambele porți. Scorul a fost deschis de echipa oaspete în minutul 13 printr-un șut din interiorul careului (video 1).
   După marcarea golului echipa gazdă a atacat în valuri si egalarea survine în minutul 20, Vlad L. transformă cu noroc o lovitură de la 11 metri după ce Mușat I. a fost faultat în careu (video 2).  Scor la pauză 1-1. A doua repriză a debutat sub semnul echilibrului, cele două echipe încercând desprinderea. Fazele se succed de la o poartă la alta iar în minutul 55 Vlad L. marchează cu un șut de la 9 metri după ce mingia a fost respinsă greșit de apărătorii echipei din Plumbuita.
   În minutul 61 Speranța egalează printr-o lovitură de la 11 corect acordată și transformată de nr.16 Silvică. În continuare meciul se desfășoară sub semnul echilibrului, fazele se succed de la o poartă la alta, apar și unele durități pe final, echipa oaspete având toți jucătorii avertizați cu cartonaș galben. Meciul se încheie cu scor egal 2-2.
   Pentru departajare s-a trecut la prelungiri, meciul fiind îndârjit și echilibrat. După terminarea celor două reprize de prelungiri scorul a rămas egal si s-a trecut la lovituri de la 11 metri.

Pentru Fortuna au marcat: Vlad L., Tănase G., Vali D., Daniel I.; au ratat: Dimancea A., Mușat I, Mari.
Pentru Speranța au marcat:Silvică, Oală, Șerban A., Costica, Florin; au ratat: Nicu Fusaru, Virgil

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu