duminică, 6 martie 2011

Liga a-IV-a, Seria B, Etapa 13, Sâmbătă 05.03.2011


   Pe un teren care semana mai degrabă cu un hipodrom Fortuna a primit vizita liderului seriei.Meciul a început cu o perioadă de tatonare între cele două echipe.
   Primul gol al partidei a fost înscris în minutul 17 în urma unei lovituri de colț de pe partea stângă, mingia este centrată la colțul scurt și este introdusă in plasă de atacanții echiei oaspete.
   Urmează o perioadă de echilibru în care fazele se succed de la o poarta la alta, echipa noastră trecand pe lângă egalare la fazele din minutul 27 și 32.Al doilea gol al partidei a fost marcat în minutul 40 în urma unui contraatac, mingea e pasată pe partea dreaptă, atacantul echipei oaspete se afla intr-o pozitie favorabilă (posibil offside) și după o cursă de câțiva metri reușește să introducă mingea în poartă cu un șut în colțul lung. Scor la pauză 0-2.
   A doua repriză a început după o pauză scurta (aproximativ 8 minute - de criticat e decizia federației de a programa etapa a XIII-a când nici iarba nu a încolțit si afara sunt temperaturi la ora amiezei nu depașesc 3 grade celsius) echipa noastră intrând mai hotarât in teren și încercând în zadar reducerea scorului. Spre finalul partidei pe fondul caderii fizice al echipei gazde oaspeții reușesc majorarea scorului în minutele 81 și 86 prin lovituri de la 11 metri corect acordate de arbitrul partidei (video 1 și 2).

Alte rezultate:
Speranta Plumbuita - Atletic Dorobantu (amanat)
Dor Marunt - Petrolul Ieana 3-0
Dinamo Sarulesti - Unirea Manastirea 2-1
Steaua Lupsanu - Progresul Fundulea 1-4
Rapid Razvani - Victoria Lehliu 0-4

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu