sâmbătă, 26 martie 2011

Liga a-IV-a, Seria B, Etapa 16, Sâmbătă 26.03.2011


   La Fundulea, Fortuna a venit hotărâtă să recupereze punctele pierdute pe teren propriu în etapa trecută. Meciul a început cu o perioadă de tatonare între cele două echipe, primele ocazii de a marca aparținând echipei gazdă.
   Partida a fost în mare parte echilibrată, deschiderea scorului survenind în minutul 18 după o fază pe partea dreaptă, mingea este pasată în careul mic de unde este introdusă în poartă de Hublea A. (video 1). In minutul 25 echipa gazdă trece pe lângă majorarea scorului la o fază în care mingea este trimisă peste portar, loveste transversala, revine în teren și este reținută de portarul Prunaru A.Scor la pauză 1-0.
   În a doua repriză echipa noastră a început mai curajos jocul, au fost faze frumoase la ambele porți. În minutul 75 Fortuna reușește egalarea în urma unei lovituri libere bine executată de pe partea stângă de Vali C. mingea este scăpata de portarul echipei Progresul și este introdusă în poarta de Costea I. cu un șut pe jos din marginea careului (video 2) .Jocul se încinge, cele două echipe își doresc victoria, apar unele altercații între jucători cum ar fi cea din minutul 77 când nr.16 de la gazde și nr.14 de la oaspeți primesc direct cartonaș roșu.
De remarcat prestația în general bună a brigăzii de arbitrii. Scor final 1-1

Alte rezultate:
Speranța Plumbuita - Steaua Lupșanu 3-2
Atletic Dorobanțu - Dinamo Sărulești 1-3
Victoria Lehliu - Avântul Dor Mărunt 3-0
Unirea Mânăstirea - Petrolul Ileana 1-0
AS Dâlga - Rapid Răzvani 6-0

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu