sâmbătă, 12 martie 2011

Liga a-IV-a, Seria B, Etapa 14, Sâmbătă 12.03.2011


   La Ileana, pe o vreme superba, numai bună pentru fotbal Fortuna a venit încrezătoare în forțele proprii cu gândul de a recupera punctele pierdute acasă cu Dâlga. Meciul a debutat cu câteva ocazii de ambele părți dar fara a se concretiza pe tabela de marcaj.
   În minutul 29 echipa noastră reușește să marcheze primul gol al partidei după o fază superbă, mingea este respinsă de apărătorii echipei gazdă, este recuperată de Vlad L., pasă pe partea dreaptă la Zamfir R. care șutează fără preluare surprinzând portarul 0-1 (video 1).
   În minutul 33 echipa noastră nu reușește desprinderea Vali D. și Marin S. lovind barele porții echipei Petrolul Ileana. Scor la pauză 0-1. A doua repriză începe sub semnul echilibrului echipa gazdă incercând egalarea, care se produce în minutul 75 în urma unei centrări de pe partea dreaptă, mingea este trimisă pe colțul lung si este introdusă în poartă cu o lovitură de cap, fără speranță pentru portarul Prunaru A.
   Pe fondul căderii fizice și a unor schimbări neinspirate echipa noastră este condusă în minutul 82, mingea este trimisă pe partea stângă, recentrată pe partea dreaptă pe jos iar atacantul echipei gazdă nemarcat introduce mingea în plasă (video 2). Cu ultimele forțe Fortuna încearcă egalarea și este aproape de reușită la fazele din minutuele 89 si 92.


Alte rezultate:
Atletic Dorobantu - Rapid Razvani 2-5 ?
Victoria Lehliu - Steaua Lupsanu 2-0
Progresul Fundulea - Dinamo Sarulesti 7-1
Unirea Manastirea - Dor Marunt 3-1
A.S. Dalga - Speranta Plumbuita 6-0

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu